Over

Vanaf juni 2019 werken Cliff Bolding, Mattijs Davids, Diane Verbaan en Laura Davids samen als BoldingDavids notarissen. Dé notaris in Almelo & Twente voor het belangrijkste in uw leven

Arrow
De mensen
De gezamenlijke praktijk wordt uitgeoefend in het pand aan de Wierdensestraat 41 in Almelo, waarin van oudsher een notariskantoor is gevestigd.

Wat mag u van
ons verwachten

 

De meeste belangrijke keuzes maakt u maar één of een paar keer in uw leven. Ervaring hebt u daarmee dus amper. Bolding Davids notarissen wel.

Wij adviseren u graag over de juridische gevolgen van hoogtepunten in uw leven zoals samenwonen, huwelijk/geregistreerd partnerschap, de aankoop van uw eerste woning en de geboorte van een kind. Bijzondere aandacht gaat uit naar het samengestelde gezin. Vaak moeten moeilijke keuzes worden gemaakt. Wij brengen deze helder voor u in beeld. Ook bij dieptepunten zoals overlijden en (echt)scheiding staan wij u bij.

Estate planning houdt in hoe u uw vermogen (met name via een testament en/of schenking) fiscaal zo voordelig mogelijk aan uw (klein)kinderen kunt overdragen.
Startpunt is een afspraak om uw persoonlijke situatie en wensen te bespreken. U heeft dan gelijk de gelegenheid om úw vragen te stellen.

Bolding Davids notarissen werkt voor u en uw onderneming. Wij zorgen dat wat u in gedachten hebt goed op papier komt.

  • Wij denken in oplossingen

  • Wij spreken een duidelijk taal

  • Wij hanteren gunstige tarieven

Ons kantoor

Wij verwelkomen u graag in ons kantoor
Wierdensestraat 41
7607 GE Almelo
0546 – 81 71 40
info@boldingdavids.nl

Informeer naar welke passende oplossing we u kunnen bieden

Kom in contact
×
Afspraak maken?