Vacature

donderdag 1 februari, 2024

Notarieel medewerker Familiepraktijk

Ben jij HBO-er met interesse of ervaring in de notariële praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Onze organisatie

BoldingDavids notarissen is gevestigd aan de Wierdensestraat 41 in Almelo, op loopafstand van het station. Ons kantoor staat regionaal bekend als toegewijde partner voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Behalve hard werken en kwaliteit leveren vinden wij het belangrijk dat ons kantoor laagdrempelig en informeel is en dat er onderling een gezellige sfeer heerst.

Wat ga je doen?

Wij zoeken iemand die zich (verder) wil ontwikkelen in de familiepraktijk. Je werkt op een klantvriendelijke en betrokken manier. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het behandelen van familie dossiers, waaronder het maken van (levens)testamenten, verklaringen van erfrecht, samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden/partnerschapsvoorwaarden, en het verzorgen van alle communicatie, schriftelijk en mondeling, met de betrokken partijen.
  • Daarnaast is er ruimte om je te ontwikkelen in het afwikkelen van nalatenschappen.

Kwaliteiten/eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent klant- en resultaatgericht en je bent gewend om zelf het initiatief te nemen.
  • Ervaring in het notariaat is een pré maar niet noodzakelijk.
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
  • Je bent representatief, klantgericht en liefst woonachtig in de buurt van Almelo.

Ons aanbod

Een uitdagende baan bij een notariskantoor voor 40 uur per week, maar parttime is ook zeker bespreekbaar. Salaris is afhankelijk van je werkervaring en capaciteiten. Je krijgt een contract bij een vooruitstrevend notariskantoor en verder ga je werken in een gezellig jong team van professionals.

De notarissen, kandidaat-notarissen en overige medewerkers zijn toegankelijk en bereid om te begeleiden en op te leiden.

Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan via email naar: dverbaan@boldingdavids.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor en vraag naar één van onze notarissen via 0546-817140.

Geen acquisitie gewenst naar aanleiding van deze advertentie.

 

Informeer naar welke passende oplossing we u kunnen bieden

Kom in contact
×
Afspraak maken?