Nieuws

woensdag 24 februari, 2021

Covid-19

Arrow

BoldingDavids notarissen hanteert onderstaand beleid rond het coronavirus (Covid-19)
1. Geplande besprekingen en ondertekenafspraken

Reeds geplande besprekingen en ondertekenafspraken op kantoor gaan in principe gewoon door.

Wilt u als klant de afspraak liever uitstellen of per volmacht tekenen dan kan dat in de meeste gevallen. U kunt dan met ons bellen of mailen. Indien u met meerdere partijen een afspraak hebt staan, zoals bij de overdracht van een woning, dan moet u dit uiteraard in overleg met alle partijen doen.

Voor afspraken met klanten thuis, op hun kantoor of elders ‘op locatie’ geldt dat in overleg steeds moet worden bekeken of die doorgang kunnen vinden.
2. Bezoekers aan ons kantoor

Wij verzoeken u, als u één van de volgende klachten heeft, niet naar ons kantoor te komen en contact met ons op te nemen:

• Verkoudheid;
• Hoesten;
• Keelontsteking;
• Koorts;
• Combinatie van bovenstaande klachten.

Tevens verzoeken wij u om niet veel te vroeg aanwezig te zijn, zodat er telkens zo min mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer zijn. Bij aanwezigheid in ons kantoor vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen, dus geen handen schudden, regelmatig handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog.
3. Medewerkers

Al onze medewerkers worden geacht thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsverschijnselen vertonen. Verder zal een (groot) aantal medewerkers gebruik maken van de mogelijkheid om thuis te werken.

Er zijn twee teams met notarissen, één team werkt vanaf maandag 16 maart thuis en het andere team is aanwezig op kantoor. Zo hopen we de continuïteit en de doorgang van de afspraken de komende weken zoveel mogelijk te waarborgen. Medewerkers die vanuit huis werken zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Ook zijn ze op hun kantoormailadres bereikbaar.

Informeer naar welke passende oplossing we u kunnen bieden

Kom in contact
×
Afspraak maken?